Σχετικά με εμάς

Από το 2003, η Bonatti έχει αναγνωριστεί για τη χρήση των καλύτερων υλικών, των προσιτών τιμών, των μοντέρνων και υψηλής ποιότητας μοντέλων εσωρούχων, ύπνου και μαγιό. Ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας στη Σερβία και σήμερα μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα Bonatti στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Σλοβενία, την Ελβετία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ιταλία και την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι το μυστικό της καλής εμφάνισης είναι, μεταξύ άλλων, τα εσώρουχα που φοράμε και η αίσθηση που μας δίνουν, συνεπώς, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών. Προσπαθούμε για κάθε νέα συλλογή να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα από την προηγούμενη και με την πάροδο του χρόνου έχουμε γίνει συνώνυμοι με την ποιότητα και την άνεση και οι πελάτες μας επιστρέφουν πάντα ανυπόμονα αναζητώντας νέες συλλογές που αφθονούν σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, μοτίβων και χρωμάτων.

Bonatti

Όλα τα καταστήματα Bonatti έχουν σχεδιαστεί με υψηλό επίπεδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, έχουν ξεχωριστή οπτική ταυτότητα και είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες συνήθειες των πελατών. Στα καταστήματά μας θα βρείτε όλα όσα οι σύγχρονες γυναίκες και άντρες χρειαζονται για να νιώθουν άνετα. Μοντέρνα εσώρουχα,ρομπες, πυζάμες , μαγιό, πετσέτες και αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν το στυλ σας.

Bonatti
Bonatti

Η Bonatti παρουσιάζει ετησίως πολλές συλλογές που ακολουθούν τις τάσεις και τα πρότυπα μόδας στον κόσμο και είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της εγχώριας αγοράς. Εκτός από την τρέχουσα συλλογή για γυναίκες και άνδρες, το Bonatti Basic είναι πάντα διαθέσιμο στα καταστήματα Bonatti. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό μάρκετινγκ μέσω του οποίου οι πελάτες εισάγονται στη γκάμα μας. Κατάλογοι και φυλλάδια Bonatti είναι πάντα διαθέσιμα στα καταστήματά μας.

Bonatti

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα

Δέχομαι